Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA ViaBill MobilePay

Information vedr. Covid-19

Oprettet d.

Information vedr. Covid-19

Status ifm. Covid-19-situationen i Danmark

Opdateret 15/6 2020

Butikken i Aarhus

Vores åbningstid er uændret. Der vil dog blive holdt ekstra fysisk afstand mellem vores ansatte og jer der besøger os. Så hvor vi normalt gerne giver hånd, så bliv ikke skuffet hvis vi bare siger hej – det er bestemt ikke fordi vi ikke synes om dig. Luftguitar er naturligvis stadig tilladt! Hvis det bliver nødvendigt, vil vi begrænse antallet af kunder som kan opholde sig i butikken på samme tid. Det er naturligvis med alles bedste for øje, og vi skal passe på hinanden.

Webshoppen

Webshoppen kører som normalt og ordrer afhentes dagligt fra vores lager.

Leveringstider

Langt de fleste leverandører kan levere varer som normalt. Der er dog nogle tilfælde, hvor varer kan være længere tid undervejs. Det skyldes både øget leveringstid fra producent til butik, og at nogle producenter helt har været lukket ned i forbindelse med Covid-19. Vi beder om jeres forståelse i tilfælde af forlænget leveringstid. Vi gør alt hvad vi kan for at imødekomme forventninger.

Kundeservice

Vores telefoner på 8676 0806 er bemandet som normalt og du kan ligeledes kontakte os på mail@tapeconnection.dk eller via vores facebook-side


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar