Information vedr. Covid-19

Oprettet d.

Information vedr. Covid-19

Vi er i Tape Connection fuldt opmærksomme på den aktuelle situation, og udviklingen omkring Corona-virusen, Covid19.

Da der er tale om en noget uvant situation, følger her den nuværende status for vores åbningstid i butikken, håndtering af bestilling på vores webshop, samt status for kontaktmuligheder til vores kundeservice.

 

 - Butikken i Aarhus

For nuværende holder vi åbent som vi plejer, i butikken på Europaplads 6 i Aarhus. Vi er naturligvis årvågne i forhold til de anbefalinger – og generelt gode hygiejneråd – som Sundhedsstyrelsen har offentliggjort. Der vil blive holdt ekstra fysisk afstand mellem vores ansatte og jer der besøger os. Så hvor vi normalt gerne giver hånd, så bliv ikke skuffet hvis vi bare siger hej – det er bestemt ikke fordi vi ikke synes om dig. Luftguitar er naturligvis stadig tilladt! Hvis det bliver nødvendigt, vil vi begrænse antallet af kunder som kan opholde sig i butikken på samme tid. Det er naturligvis med alles bedste for øje, og vi skal passe på hinanden.

 

- Webshop / Postordre – Gratis fragt på alt!

Vores webshop kører for fuld skrue og vores logistikpartnere leverer varer til dig, fuldstændig som de plejer. Du kan selv vælge om du vil have leveret til din adresse, eller afhente i en postbutik eller pakkeboks. Vi ved at nogle af vores kunder under de nuværende omstændigheder ikke kan, eller ikke har lyst til, at bevæge sig udenfor hjemmet. Derfor indfører vi nu midlertidig gratis levering i Danmark på alt, uanset prisen på det samlede køb.

 

- Kundeservice

Vores telefoner er bemandet som normalt, og vi er ligeledes tilgængelige på e-mail og via vores Facebook-side.

 

Ved eventuelle ændringer i den aktuelle situation, vil dette blog-indlæg blive opdateret med yderligere information.

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar