Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA ViaBill MobilePay

Information vedr. Covid-19

Oprettet d.

Information vedr. Covid-19

Information om Covid-19 restriktioner

Opdateret 15/1 2021

Vores butik i Aarhus er midlertidigt lukket for besøgende

På grund af de nuværende restriktioner, som inkluderer nedlukning af detailhandlen, er butikken i Aarhus lukket for besøgende. Det er altså ikke muligt at få demonstreret produkter, betale for varer, få ombyttet varer eller indlevere varer til reparation. Restriktionerne er, indtil videre, gældende til 7. februar.

 

Det er muligt at modtage rådgivning om køb, produkter, brug, mv. via telefon 8676 0806 og på mail via mail@tapeconncetion.dk og vores side på facebook. Vi besvarer henvendelser i vores normale åbningstid.

Webshop fungerer som normalt - Afhent også din bestilling ved butikken

Vores netbutik er åben 24 timer i døgnet, og vi afsender ordrer alle hverdage. Du kan som sædvanligt vælge mellem levering til din adresse, en pakkeboks eller pakkeudlevering. Levering til adresser i Danmark er gratis.

 

Du kan også afhente din bestilling ved døren i vores butik i Aarhus, indenfor vores normale åbningstider. Du skal blot vælge ’Afhentning’ når du gennemfører din bestilling og forudbetale ordren med betalingskort. Du vil modtage en e-mail så snart din bestilling kan afhentes.

Vær opmærksom på at vi kun kan udlevere det du har bestilt og betalt online og ikke tage imod betaling for yderligere varer i butikken. Medbring venligst billed-ID ved afhentning af din bestilling.

Generel information om leveringssituation fra leverandører

Langt de fleste af vores leverandører kan levere varer som normalt. Der vil være få tilfælde hvor der vil kunne opleves forlænget leveringstid. Dette skyldes både øget leveringstid fra producenten til os, øget pres på logistik, og i nogle tilfælde mangler i forsyningskæden på grund af nedlukninger verden over. Vi gør alt hvad vi kan for at imødekomme forventninger, og beder om forståelse i de sjældne tilfælde hvor det ikke kan lade sig gøre.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar