Velkommen til vores nye og forbedrede netbutik

oprettet d.

20 år på nettet som førende, dansk Hi-Fi-forhandler

Det er næsten tyve år siden, at den første Tape Connection netbutik kom online og der er - heldigvis -  sket rigtig meget siden da. 

Tape Connection var én af de første danske Hi-Fi-butikker som kom på nettet og tilbød onlinehandel til Hi-Fi-interesserede i hele Danmark. Dengang var det hele noget mere skåret ind til benene og i princippet bestod netbutikken af en række links til prislister. Her kunne man så udse sig et produkt, ringe til butikken og bestille det, betale via bankoverførsel og få det tilsendt. Der er heldigvis sket rigtig meget siden og i dag er Tape Connection en af Danmarks mest velassorterede online forretninger for Hi-Fi og High-end produkter, primært på stereo og surround men også på billedsiden af hjemmebiografen. 

 

Vores mål er at kunne levere en uforlignelig online købsoplevelse. Vi vil være de bedste til at give dig information om de produkter vi forhandler, både i form af tekst og billeder. Og vi kan 'prale med' at have nogle ekstremt dygtige medarbejdere som alle har en generel bred viden men også hver deres specialområder. Tape Connection skal være den butik du henvender dig til fordi du ved at produkter og service er i top. Vores nye hjemmeside forbedrer på mange punkter din oplevelse som kunde hos os. Den er nemmere at finde rundt på, der er endnu mere information om produkterne og den er hurtigere at bruge. Den er ligeledes optimeret til mobilenheder, da vi ved at mange af jer bruger både telefoner og tablets når der skal købes nyt udstyr. 

Vi er også offline..

Som bekendt er vi ikke bare 'endnu en netbutik' - vi har også en helt reel, fysisk butik, hvilket efterhånden er en sjældenhed. Butikken ligger i Aarhus, på Europaplads og her kan du opleve størstedelen af vores sortiment og få kompetent vejledning i dit køb. Vi har mulighed for at kombinere elektronik og højttalere, kabler og pladespillere på kryds og tværs, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dig. Vi benytter os aldrig af standardopsætninger - vi skræddersyer lydoplevelser.

 

Tape Connection er en 100% uafhængig Hi-Fi-forhandler. Vi er ikke en del af en kæde og vores sortiment bliver ikke dikteret af nogen. Alle produkter vi forhandler er håndplukket for deres høje ydelse i deres respektive pris- og kvalitetsklasse og alle produkter er blevet afprøvet før de kommer på hylden. Hos Tape Connection får du alle fordelene. Hurtig og nem onlineshopping, mulighed for demonstration af produkterne i vores butik, saglig og velfunderet rådgivning og en fantastisk service.

 

Grafik fra den første Tape Connection netbutik

 

Grafik fra den første Tape Connection netbutik, tilbage i år 2000

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar