Her finder du et overblik over vores handelsbetingelser og vilkår

Det er os du handler med

Firmaets juridiske navn: KC Audio ApS

Butikkens/netbutikkens navn: Tape Connection mkII

Ejere: Kasper Christensen og Claus Løvstad Rasmussen

 

Selskabsform: ApS

Etableret: 2010

CVR: 32773443

 

Antal ansatte omregnet til fuldtidsansatte: 5

 

Butikken Tape Connection mkII's adresse:

Europaplads 6, 8000 Aarhus C.

Telefon: 8676 0806

e-mail: mail(a)tapeconnection.dk

Hjemmeside: www.tapeconnection.dk  

 

Betaling

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med tapeconnection.dk indgås aftaler på dansk.

 

Udstilling af varer på netbutikken er ikke et tilbud men en opfordring til at gøre tilbud. Der er først indgået en bindende aftale, når du modtager en ordrebekræftelse.

 

Det er muligt, at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din faktura, skal du sende en mail til mail@tapeconnection.dk

 

Når du handler på vores hjemmeside og skal have tilsendt varen(e) har du mulighed for at betale med forskellige typer af betalingskort. Vi modtager Dankort, Visa Dankort, Visa, Visa Electron, Master Card, Master Card Direct. Bemærk: betaling med kredit-/debitkort kræver to-faktor godkendelse via SMS. Du kan læse mere om Dankort Secured by Nets her og 3D Secure Verified by Visa/MasterCard Secure Code her

 

Du kan ligeledes bestille dine varer til afhentning i vores butik i Aarhus. Hvis du benytter dig af denne mulighed, betales varen i butikken hvor vi modtager kontant betaling, Dankort, Visa Dankort, Visa, Visa Electron, Master Card, Master Card Direct, JCB og American Express. Betalingen trækkes fra dit kort, når varen fysisk forlader vores lager. Der tages ikke gebyr ved betaling på tapeconnection.dk 

 

Når du bruger dit betalingskort på vores webshop, overføres al information krypteret til Nets via en SSL (sikker) forbindelse. Al information om dit betalingskort, kan udelukkende 'ses' af Nets' servere. Tape Connection har på ingen måde mulighed for at se informationer om dit betalingskort. Det er ikke muligt for Tape Connection at trække et større beløb på dit betalingskort, end det du selv har godkendt.

 

Ønsker du ikke at bestille varen via vores hjemmeside, kan du vælge at bestille den pr. telefon på 8676 0806 - Dog  kun til afhentning, da vi ikke kan modtage betaling pr. betalingskort over telefonen.

 

Er du under 18 år og ønsker at handle via vores netbutik, skal du indhente samtykke fra dine forældre eller værge.

 

- Bankoverførsel / EAN betaling

Virksomheder kan benytte muligheden for at overføre betaling til vores bankkonto. Vi tilbyder umiddelbart ikke denne mulighed til privatkunder. Virksomheder kan kontakte os for yderligere information, på telefon 8676 0806.
Offentlige institutioner har mulighed for betaling via EAN. Kontakt os for yderligere information, på telefon 8676 0806.
Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs hvorfor

 

- ViaBill

Du kan vælge at benytte dig af ViaBill til betaling. ViaBill gør det muligt, at dele betalingen op i små bidder indenfor to lånerammer på op til 2.000kr eller 10.000kr. Den første ramme på op til 2.000kr er rente- og gebyrfri. Ved opdeling af betaling mellem 2.000 og 10.000kr pålægges renter efter alm. markedspriser. Når du går 'til kassen' på vores netbutik, vælger du blot ViaBill som betalingsmiddel. Efterfølgende bliver du vejledt gennem de enkelte trin og bliver lynhurtigt kreditvurderet ud fra de oplysninger du indtaster. Som udgangspunkt fordeles den rentefri kredit over 24 måneder. Du kan læse meget mere om ViaBill på deres hjemmeside

Leveringstid og fragtomkostninger

Alle ordrer over 500kr leveres fragtfrit indenfor Danmarks grænser, dog ikke Færøerne og Grønland. Dette gælder både ordrer til private og erhvervsadresser.

 

Ordrer under 500kr tillægges fragtomkostninger som følger:
Sendes som pakke til 39kr uden omdeling. Det er muligt at tilkøbe omdeling for 20kr. 

 

Lagervarer bestilt på hverdage inden kl. 14.00 bestræbes afsendt samme dag. I de fleste tilfælde leveres pakken på din modtageradresse, dagen efter. Visse 'udkantsområder' kan dog opleve en ekstra dags leveringstid. Er du ikke på adressen ved levering, skal forsendelsen afhentes på posthuset.

 

Varer som ikke er på lager ved bestilling, kan i visse tilfælde skaffes fra fjernlager og afsendes til dig indenfor 2-5 dage. Findes varen ikke på fjernlager, må der påregnes op til 3 ugers leveringstid. Du vil altid få besked om forventet leveringstid, hvis denne overskrider 5 dage.

 

Alle varer under 25 kg leveres som udgangspunkt med Postnord pakkepost. Dog kan der forekomme afvigelser, hvis det drejer sig om specielt store eller dyre produkter. Hvis din ordre ikke afsendes via Postnord, men i stedet fragtmand, vil du blive kontaktet herom, for aftale omkring tidspunkt for levering.

 

Ved forsendelse via Postnord, vil du modtage et 'track & trace' (pakkenummer) på e-mail eller SMS, så du kan følge pakken, på vej til dig.

 

Større partier af varer, vil i visse tilfælde blive afsendt som palleforsendelse via fragtmand. Vælger du brevforsendelse af din ordre og er brevet for stort til at komme i postkassen/brevsprækken og er du ikke hjemme til at modtage det, skal det afhentes på posthuset eller i en postbutik. 

 

Hvis emballagen på din vare, ved modtagelse er tydeligt beskadiget, skal du enten modtage den med forbehold (få posten eller fragtmanden til at skrive under på dette) eller alternativt nægte modtagelse og kontakte os på telefon 8676 0806.

 

- Modtagerflex / Døgnpost:

Vi tilbyder ikke flex-levering. Benyt i stedet levering til pakkeboks eller postbutik.

 

Pakkeboksen giver dig mulighed for at få en pakkeboks hos Postnord, hvortil dine forsendelser leveres. Når du udfylder din leveringsadresse ved bestilling, skal du afkrydse feltet 'Pakkeboksen'. Du kan læse mere om denne service på www.post.dk - Pakkeboks servicen kræver tilmelding hos Postnord.

Fortrydelses- og returret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Tapeconnection.dk
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.


Hvis du har fortrudt dit køb, bedes du inden 14 dage fra modtagelse kontakte os pr. telefon på 8676 0806. Du kan også sende os en e-mail. Du skal her gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. På forbrug.dk kan du finde mere information om dine rettigheder som forbruger. Find det her


Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.


Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for alle varer over 25kg. emballeret. Udgifterne for returnering af disse varer forventes højst at beløbe sig til ca. 700 DKK. Vi kan i nogle tilfælde være behjælpelige med at formidle fragtmulighed.

 

- Varer undtaget fortrydelsesretten:
1. levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, eksempelvis speciel-fremstillede kabler.
2. levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på.


- Du mister din fortrydelsesret, hvis;
- du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret. Herunder in-ear hovedtelefoner.
- du bryder plomberingen på lyd-eller billedoptagelser eller computersoftware.

 

Erhvervskunder er IKKE omfattet af fortrydelsesretten

 

- Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.


- Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. 

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Tape Connection
Europaplads 6
8000 Aarhus C.

 

Returvarer sendt uden omdeling vil ikke blive afhentet men komme retur til afsender. Pakker som sendes pr. efterkrav vil blive afvist. Afsender har ansvaret for varen, til varen er leveret hos os. Varen skal sendes som pakke, da den kan spores og er erstatningsberettiget ved bortkomst. Drejer det sig om dyrere varer, anbefales det at benytte en tilkøbsforsikring hos Post Danmark. Afsender skal selv afholde alle omkostninger i forbindelse med returforsendelse. Når varen er modtaget hos os, vil den blive undersøgt for fejl, mangler mv. Har du betalt fragt for din ordre, vil denne også blive krediteret til dig. Vi bestræber os på at have afklaret kreditering af varen, indenfor 5 arbejdsdage pr. dato for modtagelse varen. Der vil aldrig gå mere end 14 dage.

 

- Hvad skal jeg sende med tilbage? 
Der skal vedlægges kopi af faktura (eller som minimum navn, adresse og telefonnummer) og gerne beskrivelse af grunden til returnering. Varer som sendes retur til os, skal sendes som pakke med omdeling. Du kan finde en standardfortrydelsesformular til udskrift her - Denne kan du vælge at udskrive og vedlægge din returforsendelse. Dette vil fremskynde behandlingen af din returforsendelse.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på køb foretaget på tapeconnection.dk

Når du handler på tapeconnection.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

- Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Reklamationsretten er opdelt i to intervaller. De første seks måneder gælder en særlig formodningsregel. Her er det Tape Connection der skal bevise at fejlen ikke var til stede, da produktet blev leveret. I de resterende 18 måneder, ligger bevisbyrden hos køber. Der medfølger altid brugervejledning til produkterne. Hvis vejledningen som medleveres ikke forefindes på dansk er du velkommen til at kontakte os, for vejledning i korrekt tilslutning og opsætning af produktet. Det er vigtigt at vejledningerne altid følges.
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

 

Varen sendes til: 

Tape Connection
Europaplads 6
8000 Aarhus C.

 

Defekte varer kan indsendes til os eller indleveres i vores butik i Aarhus. Det er meget vigtigt at du medleverer en kopi af din købsfaktura og en beskrivelse af hvorfor varen indleveres. Vi bestræber os på at have afhjulpet fejlen på din vare, inden for 3 uger. Dog kan længere behandlingstid forekomme ved mangel på reservedele, ferieperioder mv.

Vi er selvfølgelig altid til at snakke med, så hvis dit produkt er udenfor reklamationsperioden, eller der på anden måde er tvivl, så kontakt os - så vil vi se hvad vi kan gøre for at hjælpe dig.

 

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os:
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Der skal vedlægges kopi af faktura (eller som minimum navn, adresse og telefonnummer) Har du forlagt din faktura, er du velkommen til at rekvirere en kopi, ved henvendelse til os.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

 

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.


Visse producenter, eksempelvis Monitor Audio og Dynaudio, yder en begrænset garanti på deres produkter. Denne garanti vil aldrig stille dig ringere i forhold end din reklamationsret. Denne form for producentgaranti er udelukkende dækket af producenten selv. Det er udsteder af garantien som til enhver tid kan afgøre hvorvidt en fejl er dækket af garantien. Information om producentgaranti medleveres varen eller oplyses ved henvendelse til producenten. Tape Connection mkII, er gerne behjælpelig hermed. Læs mere om producentgarantier her

 

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

 

Persondatapolitik

Når du handler via Tape Connection's netbutik, skal du som minimum oplyse dit navn, adresse og telefonnummer. Vi skal vide hvor varen du har bestilt, skal sendes hen og så bruger vi oplysningerne til udstedelse af faktura og kvittering.
Personoplysningerne registreres hos (KC Audio ApS) og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren, ansatte og revisor for KC Audio ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

 

Den dataansvarlige på tapeconnection.dk er butikschef, Simon Larsen

 

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret via SSL


Oplysninger afgivet til tapeconnection.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Vi udsender ikke uopfordret reklame, hverken pr. e-mail eller som fysisk reklame. Ønsker du at modtage vores nyhedsmail skal du aktivt tilmelde dig enten via forsiden af vores webshop, eller ved at takke ja til nyhedsmail, når du laver en bestilling hos os.

 

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.


Som registreret hos KC Audio ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til KC Audio ApS via e-mail mail@tapeconnection.dk


Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Simon Larsen på mail simon[a]tapeconnection.dk eller på telefon 8676 0806. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/


Relevante nævn er:
Forbrugerklagenævnet

Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby

kfst@kfst.dk - 41 71 50 00 (Hverdage 9-16)


Puuha, sikken en smøre!.. hænger du stadig på?.. Den ovenstående tekst er meget firkantet - Det er vi ikke!, Derfor er det vigtigt at du kontakter os, hvis du har spørgsmål af den ene eller anden slags. Vi løser problemer og besvarer spørgsmål på et individuelt niveau. Vi er her for vores kunder. Tak fordi du læste med og god fornøjelse med det produkt du har valgt at købe hos os!