Du er her: Skip Navigation LinksHjem \ Butikken Vis som: ListeGitter

Butikken

Tape Connection er ikke bare endnu en netbutik med et lagerhotel - Hos os kan du opleve nogle af de bedste hi-fi produkter på markedet, i hyggelige og uformelle omgivelser. Vores personale står klar med ekspertise i både stereo og surround-løsninger.

Besøg vores Hi-fi butik i Aarhus


Du finder vores hyggelige hi-fi butik beliggende centralt i Aarhus. Her kan du opleve en rigtig stor del af vores sortiment og møde vores dygtige medarbejdere som altid er klar på en god snak om Hi-fi - Er du kaffetørstig, så laver vi også gerne en kop kaffe.


Du finder butikken på adressen: Europaplads 6, 8000 Aarhus C.

Åbningstider:
Mandag til fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 14.00

Parkeringsforhold:
Det er muligt at parkere i gården bag butikken. Bemærk venligst at dette ikke er vores parkeringsplads men en betalingsparkering. Du kan også parkere i Dokk 1 lige overfor vores butik.

Offentlig transport:
Butikken ligger ca. 400m (3 min. gang) fra Aarhus rutebilstation og ca. 600m fra Aarhus hovedbanegård. Der holder også busser ved Dokk 1, et par minutters gang fra butikken.  

 
Vores butik på Europaplads 6, i Aarhus. Oplev et udvalg af verdens fineste hi-fi fra bl.a. Wadia, Monitor Audio, Sonus Faber og Clearaudio
Norske Hegel er et af de hi-fi mærker du finder i vores butikLegendariske, amerikanske McIntosh


Vi fører selvfølgelig højttalere fra danske DynaudioMonitor Audio leverer nogle af vores mest solgte højttalereHos Tape Connection finder du også fremragende produkter i den billigere ende af prisklassen. Her er det Q Acoustics.Pladespillere er en af vores specialiteter og du finder selvfølgelig et stort udvalg hos osI den digitale hi-fi verden er det umuligt at komme uden om amerikanske Wadia. Fremragende produkter!


Klassisk, enkelt og ultra-moderne. Meridian leverer fremtidens Hi-fiHøjttalerkabel i metermål fra QED


Stort udvalg i prisbillige signalkabler fra QEDEkstremt lækre hi-fi og high-end kabler fra amerikanske NordostSignal- og højttalerkabler fra den hollandske kabelproducent, Van Den Hul


 

Tape Connection mkII - Europaplads 6 - 8000 Aarhus C. - Telefon 86760806 - E-mail mail@tapeconnection.dk - CVR 32773443

                    Billeder, tekster, design og indhold på tapeconnection.dk er beskyttet af copyright og al brug, kopiering og affotografering uden tilladelse er forbudt.
Overtrædelse vil jf. § 38 blive afkrævet vederlag og blive retsforfulgt.

Vis kurv Skjul kurv 0,00 DKK Du har 0 produkt(er) i din kurv
Dankort EuroCard / MasterCard Visa Visa Electron ViaBill

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere
Klik her for vores mobilside