Du er her: Skip Navigation Links Vis som: ListeGitter

Dynaudio

Danske Dynaudio er verdenskendt for sine fremrangende højttalere


Dansk håndværk går hånd i hånd med de mest avancerede maskiner for at skabe nogle af verdens mest anerkendte højttalere. Hvor næsten alle andre højttalerproducenter flytter deres produktion til fjernøsten lægger Dynaudio i Skanderborg stor vægt på at alt skal produceres in-house i Danmark. Det er den eneste måde man kan få den absolut bedste kvalitet i kabinetter og højttalerenheder.


Faktisk er Dynaudio 1 ud af kun 6 højttalerproducenter i hele verden der laver sine egne enheder in-house. Ydermere er der ikke nogle standard enheder i Dynaudio’s højttalere da alle bliver udviklet til netop den model de skal sidde i! Disse kvaliteter er ikke kun højt ansete af Hi-fi entusiaster over hele verden, men også af studier.


Ikke alene bruger DR-BYEN og BBC Dynaudio højttalere, men de bliver også brugt når der skal mixes lyd til de helt store film i Hollywood som f.eks. Avatar eller Lord of the Rings. Ligeledes indspiller nogle af verdens største bands på Dynaudio. Det er ligegyldigt om du lytter til jazz, pop, rock, klassisk musik eller surroundlyden fra den seneste Hollywood blockbuster - Uanset kilden er CD, Blu-ray, internetradio eller vinyl er balancen, naturligheden og autenticiteten, dét der gør at du ikke bare hører musik men oplever og mærker den! - Dét er Dynaudio.

Tape Connection mkII - Europaplads 6 - 8000 Aarhus C. - Telefon 86760806 - E-mail mail@tapeconnection.dk - CVR 32773443

                    Billeder, tekster, design og indhold på tapeconnection.dk er beskyttet af copyright og al brug, kopiering og affotografering uden tilladelse er forbudt.
Overtrædelse vil jf. § 38 blive afkrævet vederlag og blive retsforfulgt.

Vis kurv Skjul kurv 0,00 DKK Du har 0 produkt(er) i din kurv
Dankort EuroCard / MasterCard Visa Visa Electron ViaBill

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere
Klik her for vores mobilside