Du er her: Skip Navigation Links Vis som: ListeGitter

Epos Acoustics

Højttalerfirmaet Epos, blev grundlagt i 1983 og er nu ejet af Creek Audio.


Engelske Epos blev skabt i 1983, med fokus på ægte engelsk musikalitet til priser alle kan betale. I 1999 blev firmaet købt af Mike Creek, manden bag Creek Audio, og det blev hurtigt klart at der var en åbenlys synergi mellem de to firmaers lydfilosofi. Dette er naturligvis blot blevet styrket af at de nu er under samme tag, og det samme er kvaliteten af produkterne.


Et af kendetegnene ved en Epos højttaler er ekstremt simple delefiltre, i flere tilfælde faktisk ikke-eksisterende delefiltre!


De simple konstruktioner kan kun lade sig gøre takket være kombinationer af enheder og kabinet som er fintunet til hinanden ved hjælp af en højttalerkonstruktørs vigtigste redskab – ørerne. Epos højttalere kendetegnes derfor ved en meget direkte men alligevel musikalsk lyd takket være den ekstremt direkte vej fra forstærker til enhed. Mindre filter i musikken, kort og godt.


Tape Connection mkII - Europaplads 6 - 8000 Aarhus C. - Telefon 86760806 - E-mail mail@tapeconnection.dk - CVR 32773443

                    Billeder, tekster, design og indhold på tapeconnection.dk er beskyttet af copyright og al brug, kopiering og affotografering uden tilladelse er forbudt.
Overtrædelse vil jf. § 38 blive afkrævet vederlag og blive retsforfulgt.

Vis kurv Skjul kurv 0,00 DKK Du har 0 produkt(er) i din kurv
Dankort EuroCard / MasterCard Visa Visa Electron ViaBill

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere
Klik her for vores mobilside