Du er her: Skip Navigation Links Vis som: ListeGitter

Hegel

Norske Hegel er blevet utrolig populær, her i Danmark


Den norske Hi-fi-producent Hegel har de senere år gået fra den ene testvinder til den anden, inden for især forstærkere og D/A konvertere - og ikke mindst kombinationen af de to. Firmaets historie startede i 1988, da Bent Holter, studerende ved Trondheims tekniske universitet, satte sig for at finde en løsning på det evige problem med forstærker-teknologi, den harmoniske forvrængning der opstår når et signal sendes ind i en forstærker.


Holter nægtede simpelthen at acceptere at dét man får ud når der sendes et signal ind i en forstærker, er en kraftigere version af signalet plus noget mere - forvrængning. Derfor udviklede han en teknologi der i dag kendes som SoundEngine, den patenterede teknik bag Hegels forstærkere.


Teknikken forener klasse A/B og klasse A, og udmærker sig især ved en meget lav højfrekvent forvrængning, hvilket er med til at give Hegel sin organiske og ørevenlige lyd. Produktionen af forstærkere startede da Holter manglede nogle forstærkere til sit fritids-rockband, og besluttede sig for at bygge dem selv, med sin nyopfundne SoundEngine teknologi. Navnet på bandet var The Hegel Band - og dermed fik den kommende Hi-fi-producent sit navn.

Op gennem 90‘erne udviddede firmaet sit engagement og sendte blandt andet D/A konvertere og CD-afspillere på markedet, sammen med et sortiment af forstærkere. Da finanskrisen ramte det internationale Hi-fi-marked i 2008, var Norge mindre ramt end de fleste, og Holter besluttede sig for at investere aggressivt mens konkurrenterne strammede livremmen ind - og i dag er Hegel et etableret navn i Hi-fi-verden, og en producent der ikke længere er underdog, men et navn de øvrige producenter må holde et vågent øje med.

Tape Connection mkII - Europaplads 6 - 8000 Aarhus C. - Telefon 86760806 - E-mail mail@tapeconnection.dk - CVR 32773443

                    Billeder, tekster, design og indhold på tapeconnection.dk er beskyttet af copyright og al brug, kopiering og affotografering uden tilladelse er forbudt.
Overtrædelse vil jf. § 38 blive afkrævet vederlag og blive retsforfulgt.

Vis kurv Skjul kurv 0,00 DKK Du har 0 produkt(er) i din kurv
Dankort EuroCard / MasterCard Visa Visa Electron ViaBill

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere
Klik her for vores mobilside