Du er her: Skip Navigation Links Vis som: ListeGitter

Monitor Audio

Hvem er Monitor Audio, og hvilke produkter kan de levere?Monitor Audio er en engelsk baseret højttalerspecialist med et særdeles bredt udvalg af højttalere i alle størrelser, farver og prisklasser. Uanset din smag eller dit budget, vil du kunne finde en Monitor Audio højttaler der passer dig.

Siden Hi-fi’s barndom har Monitor Audio dedikeret al sin tekniske ekspertise, innovation og håndværksmæssige talent til at konstruere topklasse højttalere. Monitor Audio har nydt stor vækst i et svært marked, takket være en kombination af høj lydkvalitet og lækker finish. Hos Monitor Audio er målsætningen at levere den bedste lyd i enhver given størrelse eller prisklasse – men som de siger, hvorfor ikke pakke den gode lyd ind i et pænt ydre – det koster alligevel stort set det samme at producere en pæn højttaler, som at producere en grim højttaler...

Monitor Audio har først og fremmest gjort sig bemærket som verdens førende ekspert i brugen af metal-baserede højttalerenheder. Metal er et svært materiale at forarbejde i forhold til traditionelle enheder af pap og plast, men indeholder nogle fremragende lydmæssige egenskaber når det benyttes rigtigt. Monitor Audio har udviklet en særlig C-CAM teknologi, som består af en keramisk belagt legering af aluminium og magnesium.

Denne særlige konstruktion er et ekstremt stift og let materiale, som samtidig er fri for den hårde klang som metal-enheder normalt associeres med.
Med et konstant voksende program og evigt stigende lydkvalitet takket være den dedikerede tekniske udvikling firmaet står for, vil der nu såvel som i fremtiden altid være en Monitor Audio højttaler der passer til dit behov, smag og budget.

Monitor Audio står bag en hel række af prisvindende højttalere. Eksempelvis den populære kompakt-højttaler Bronze BX2 og den højt roste Silver 8

Tape Connection mkII - Europaplads 6 - 8000 Aarhus C. - Telefon 86760806 - E-mail mail@tapeconnection.dk - CVR 32773443

                    Billeder, tekster, design og indhold på tapeconnection.dk er beskyttet af copyright og al brug, kopiering og affotografering uden tilladelse er forbudt.
Overtrædelse vil jf. § 38 blive afkrævet vederlag og blive retsforfulgt.

Vis kurv Skjul kurv 0,00 DKK Du har 0 produkt(er) i din kurv
Dankort EuroCard / MasterCard Visa Visa Electron ViaBill

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere
Klik her for vores mobilside