Du er her: Skip Navigation Links Vis som: ListeGitter

Musical Fidelity

Engelske Musical Fidelity har været med, stort set siden dag 1 og var faktisk en af de første producenter til at lave en D/A converter


Musical Fidelity har udviklet og produceret Hi-fi produkter i over tredive år, og er vokset til at blive et af de mest kendte mærker i branchen.

Musical Fidelity har lanceret en lang række innovative produkter i meget forskellige prisklasser, fra 1000 watt effekt-forstærkere med 6 cifre på prisskiltet, til V-serien der har sat nye standarder for lydkvalitet til meget små penge. Ikke mindst inden for digital-lyd har Musical Fidelity slået sig fast som en af de absolut førende producenter.Musical Fidelity blev grundlagt i 1982 af Anthony Michaelson, der stadig står i spidsen for firmaet og ingeniør-arbejdet bag produkterne. Gennem årene har Musical Fidelity introduceret banebrydende produkter som Digilog, den første egentlige high-end DAC der kom på markedet i 1987, og en række klasse A forstærkere som A1, A1000 og senest den imponerende AMS serie. Fælles for alle produkter fra Musical Fidelity er en ekstremt høj teknisk ydelse, med meget lav støj og forvrængning, fintunet gennem omfattende lyttetests for at sikre at den klassiske Musical Fidelity lyd er bevaret i alle produkter. Den høje ydelse bliver konsekvent bekræftet af anmeldere verden over, og Musical Fidelity’s produkter har fået talrige topkarakterer og rosende ord for såvel den subjektive lydkvalitet som den tekniske konstruktion.

Tape Connection mkII - Europaplads 6 - 8000 Aarhus C. - Telefon 86760806 - E-mail mail@tapeconnection.dk - CVR 32773443

                    Billeder, tekster, design og indhold på tapeconnection.dk er beskyttet af copyright og al brug, kopiering og affotografering uden tilladelse er forbudt.
Overtrædelse vil jf. § 38 blive afkrævet vederlag og blive retsforfulgt.

Vis kurv Skjul kurv 0,00 DKK Du har 0 produkt(er) i din kurv
Dankort EuroCard / MasterCard Visa Visa Electron ViaBill

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere
Klik her for vores mobilside