Du er her: Skip Navigation Links Vis som: ListeGitter

Rega

Klassisk engelsk hi-fi på den fede måde!


Rega er først og fremmest kendt for at lave fremragende, men prisvenlige pladespillere. Det er da også dér historien startede, da Roy Gandy i 1973 lancerede Planet, en revolutionerende simpel pladespiller.

Men det var med Planar 3 i 1977 at Rega fik det helt store gennembrud, og der er næppe nogen pladespiller på markedet med større kult-status end den. Siden har Rega udviddet sortimentet, til i dag at være en af meget få hifi-producenter der kan levere en komplet afspilningskæde, med digitale og analoge afspillere, forstærkere, højttalere og kabler – alt sammen udviklet og produceret in-house.


Vel at mærke udviklet fra bunden, ikke blot samlet af standard-komponenter – alt fra tonearme og pick-ups, over styringssoftware og forstærkere til selve højttalerenhederne er 100% Rega designs. Det betyder at samtlige komponenter afspejler Rega's passion for musik, og fungerer optimalt sammen.


Tape Connection mkII - Europaplads 6 - 8000 Aarhus C. - Telefon 86760806 - E-mail mail@tapeconnection.dk - CVR 32773443

                    Billeder, tekster, design og indhold på tapeconnection.dk er beskyttet af copyright og al brug, kopiering og affotografering uden tilladelse er forbudt.
Overtrædelse vil jf. § 38 blive afkrævet vederlag og blive retsforfulgt.

Vis kurv Skjul kurv 0,00 DKK Du har 0 produkt(er) i din kurv
Dankort EuroCard / MasterCard Visa Visa Electron ViaBill

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere
Klik her for vores mobilside