Du er her: Skip Navigation Links Vis som: ListeGitter

Rotel

Rotel har i mere end 50 år, leveret Hi-fi i høj kvalitet


Rotel har leveret prisvenligt Hi-fi af god kvalitet i 50 år, udviklet og produceret af Rotel selv på egne fabrikker - ikke en selvfølge i nutidens Hi-fi-verden. Rotel’s udvikling tager udgangspunkt i firmaets mangeårige filosofi: Balanced Design Concept.


Dette koncept består af tre hovedpunkter: 1: Udvælgelse af komponenter. Rotel’s udviklere tester potentielle underleverandørers produkter for holdbarhed og lydkvalitet. Dette medfører som oftest en højere udgift til komponenter, men Rotel tror på at det betaler sig igennem bedre ydelse og holdbarhed. 2: Kredsløbsdesign. De bedste komponenter er intet værd hvis ikke de placeres i det optimale kredsløb.


Alle Rotel’s produkter er symmetrisk opbygget så alle signalveje får de samme forhold. Derudover er de opbygget omkring såkaldt “star grounding”, som kort fortalt handler om at undgå brumsløjfer. 3: Kritisk evaluering. Undervejs i udviklingen bliver de enkelte del-komponenter såvel som det færdige produkt underlagt omfattende lyttetests, for at sikre at de ingeniørmæssige bedrifter også udmønter sig i produkter der ganske enkelt lyder godt. Rotel har et bredt program af Hi-fi-produkter, fra prisvenlige forstærkere og CD-afspillere til heftige effektforstærkere og lækre surround-produkter. Trods det enkle, klassiske design er Rotel ofte langt fremme i skoene med ny teknologi, såsom forstærkere med digital-indgange, klasse D effektforstærkere og kombinerede DAB+ og netradio-tunere.

Tape Connection mkII - Europaplads 6 - 8000 Aarhus C. - Telefon 86760806 - E-mail mail@tapeconnection.dk - CVR 32773443

                    Billeder, tekster, design og indhold på tapeconnection.dk er beskyttet af copyright og al brug, kopiering og affotografering uden tilladelse er forbudt.
Overtrædelse vil jf. § 38 blive afkrævet vederlag og blive retsforfulgt.

Vis kurv Skjul kurv 0,00 DKK Du har 0 produkt(er) i din kurv
Dankort EuroCard / MasterCard Visa Visa Electron ViaBill

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere
Klik her for vores mobilside