Persondatapolitik

Politik for håndtering af persondata ved køb på tapeconnection.dk

Hvem er dataansvarlig for dine personoplysninger


KC Audio ApS (butikken Tape Connection)

Europaplads 6, 8000 Aarhus C.

CVR. nr.: 32773443 

Tlf.: 8676 0806

mail@tapeconnection.dk 

 

Hvordan bruger vi dine oplysninger

Vi bruger dine oplysninger til at kunne levere købte varer eller services til dig og til at kommunikere med dig før eller efter dit køb. Dine oplysninger knyttes til din handelsfaktura og i forbindelse med eventuelle, fremtidige reklamations- eller garantisager, benyttes oplysningerne for verificering af købet. Hvis du aktivt og frivilligt tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil din e-mailadresse blive benyttet hertil. Vi er underlagt og følger den danske lovgivning på området og ved køb på vores netbutik, giver du dit samtykke til at vi kan behandle dine personoplysninger. Det er ikke muligt at handle via vores netbutik, uden at opgive disse oplysninger. Vi skal vide hvor varen skal sendes hen, og dine betalingsoplysninger verificeres mod det benyttede betalingsmiddel. 

Hvem deler vi dine oplysninger med
  • Ansatte hos Tape Connection / KC Audio har adgang til dine oplysninger.
  • Adgang tildeles vores revisor når nødvendigt.
  • Offentlige myndigheder ved anmodning herfra.
  • Vores danske leverandør af IT-systemer.
  • Logistikpartnere til generering af pakkelabels, samt forsendelser.
Hvor længe opbevarer I personoplysninger

Det er valgfrit at oprette en brugerprofil ved handel på tapeconnection.dk. Din brugerprofil på tapeconnection.dk slettes efter 1 år uden aktivitet og kan herefter ikke tilgås. Ønsker du at beholde din brugerprofil samt adgang til tidligere ordrer skal du logge ind minimum én gang årligt. Ordrer oprettet i vores shopsystem, både med og uden brugerprofil, bliver anonymiseret efter 2 år. Fakturaer oprettet i vores salgssystem opbevares jf. Bogføringslovens afsnit A.B.3.1.3 i fem år fra udgangen af det regnskabsår hvor købet er foretaget.

Dine rettigheder

Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med GDPR, Persondataforordningen. Ifølge Persondataforordningens artikel 15-22, har du altid ret til følgende:

 

  • At trække dit samtykke om behandling af dine personoplysninger tilbage.
  • At bede om indsigt i de personoplysninger vi opbevarer og få yderligere information om formålet med håndtering af dine oplysninger, klagemuligheder mv.
  • At få berigtiget dine personoplysninger
  • I visse tilfælde at få dine personoplysninger slettet eller begrænset eller gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine oplysninger.
  • I visse tilfælde at modtage en kopi af dine registrerede personoplysninger.
  • At klage til Datatilsynet over behandlingen af dine personoplysninger. Kontaktinformation til Datatilsynet kan findes på www.datatilsynet.dk


Politik for håndtering af persondata ved kontakt til Tape Connection via e-mail.

Nedenstående forklarer dig hvorfor og hvordan vi behandler de personoplysninger du sender os via e-mail og i denne forbindelse, dine rettigheder.

 

Dataansvarlig

KC Audio ApS er dataansvarlig for behandling af de oplysninger du tilsender os. 

Formål og retsgrundlag for behandling af dine oplysninger

For at kunne håndtere din henvendelse skal vi behandle de personoplysninger du sender os. Retsgrundlaget for at vi kan behandle dine personoplysninger er dit samtykke, jf. Persondataforordningens artikel 6, stk. 1, a) og artikel 9, stk. 1, a), Jf. Databeskyttelseslovens § 6 stk. 1, § 7 stk. 1. Tilbagekaldelse af dit samtykke kan ske til hver en tid og ved henvendelse til den mailadresse du har tilsendt dine oplysninger 

Behandling af dine oplysninger hos 3. part.

KC Audio ApS benytter eksterne databehandlere til håndtering af henvendelser via e-mail og/eller sociale kanaler. Dine oplysninger behandles udelukkende med det specifikke formål at kunne besvare din henvendelse og eventuel deraf følgende kommunikation.

Videregivelse af dine personoplysninger

KC Audio ApS forbeholder sig ret til at dele personoplysninger internt med betroede ansatte for at kunne behandle din henvendelse på bedst mulig vis. 

Overførsel til databehandlere i andre lande

Vores databehandler og udbyder af e-mail services benytter servere med placering i Danmark. Vores databehandler og udbyder af CRM-løsning, benytter servere med fysisk placering både inden- og udenfor EU, herunder Amerikas Forenede Stater under ’Privacy Shield’ dataudvekslingsaftalen.

Opbevaring af dine personoplysninger

Ved endt og færdigbehandlet henvendelse, slettes dine personoplysninger og kommunikation efter senest 2 måneder.  

Dine rettigheder

Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med GDPR, Persondataforordningen. Ifølge Persondataforordningens artikel 15-22, har du altid ret til følgende:

 

  • At trække dit samtykke om behandling af dine personoplysninger tilbage.
  • At bede om indsigt i de personoplysninger vi opbevarer og få yderligere information om formålet med håndtering af dine oplysninger, klagemuligheder mv.
  • At få berigtiget dine personoplysninger
  • I visse tilfælde at få dine personoplysninger slettet eller begrænset eller gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine oplysninger.
  • I visse tilfælde at modtage en kopi af dine registrerede personoplysninger.
  • At klage til Datatilsynet over behandlingen af dine personoplysninger. Kontaktinformation til Datatilsynet kan findes på www.datatilsynet.dk