Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA MobilePay Apple Pay ViaBill Anyday

Hvem er vi og hvad skal du forvente af os?

Sådan handler du hos os

1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen
2. Indtast dine personlige oplysninger
3. Vælg forsendelses- og betalingsmåde
4. Godkend vores handelsbetingelser
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet.

Vores netbutik er kontrolleret og godkendt af E-mærket.

Udstilling af varer på netbutikken er ikke et tilbud men opfordring til at gøre tilbud. 
Der er først indgået en bindende aftale når du modtager en ordrebekræftelse.

Uafhængig Hi-Fi-forhandler

Tape Connection er en uafhængig Hi-fi forretning, som ikke er en del af en kæde af nogen art.

Hvor de store kæder oftest låser sig fast til nogle få bestemte mærker, er vi frit stillede til at udplukke de bedste produkter fra et meget stort antal leverandører. Det betyder at vi bedre kan følge med når markedet ændrer sig, og tilbyde mange nye spændende mærker som er på vej frem. Du kan opleve det meste af vores sortiment, i vores butik i Højbjerg - Er du i nærheden, så kom ind og få en kop kaffe og et lyt, på nogle af alle de spændende produkter vi har stående.

Kompetent Rådgivning

En god handel i Tape Connection består af tre elementer:

 

  • Kompetent rådgivning
  • Seriøs demonstration
  • En god behandling, også efter købet.


Vi lægger stor vægt på værdien af vidende og erfarent personale, der kan give dig en seriøs og individuel vejledning. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, og giver dig et løsningsforslag der er tilpasset dine forhold, i stedet for at demonstrere standard-løsninger. Det betyder at du hos os ikke blot finder gode tilbud, du finder de rigtige tilbud. En god pris, er i sig selv ikke nok, hvis produktet ikke er det rigtige for dig.

Bedre Lyd Til Alle!

Vi mener at alle bør have så god lyd som muligt, for de penge der investeres, uanset om det er en stor eller en lille sparegris der slås i stykker. Derfor spænder vores sortiment meget bredt og dækker alle prisklasser. Selv om vi kan levere entusiast-anlæg i millionklassen, er vi mindst lige så interesserede i at løse den vanskelige opgave det kan være at levere god lyd til små penge. Så uanset budget, så lad os give dig et forslag på hvordan det investeres bedst muligt.

Returret og Garanti

Det er vigtigt for os at du er glad for det udstyr du køber - tilfredse kunder er vores vigtigste markedsføring. Derfor giver vi 14 dages returret, uanset om du handler i butikken eller på vores hjemmeside.

Hvis du har brug for hjælp til tilslutning eller brug af udstyret, sidder vi klar på telefon og e-mail, og det er muligt at bestille installation og/eller kalibrering af udstyret i dit hjem.
Du kan finde information om din reklamationsret under vores handelsbetingelser her

 

Visse producenter tilbyder en sideløbende producentgaranti, som kan strække sig ud over din to års reklamationsret. Læs mere om garantien her