Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA MobilePay Apple Pay ViaBill Anyday

Fortrydelses- og returret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Tapeconnection.dk Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare

b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

 

Hvis du har fortrudt dit køb, bedes du inden 14 dage fra modtagelse kontakte os pr. telefon på 8676 0806. Du kan også sende os en e-mail. Du skal her gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. På forbrug.dk kan du finde mere information om dine rettigheder som forbruger. Find det her

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Du skal sende varen retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for alle varer over 25kg. Udgifterne for returnering af disse varer forventes højst at beløbe sig til ca. 700 DKK. Vi kan i nogle tilfælde være behjælpelige med at formidle fragtmulighed.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten:

1) levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, eksempelvis kabler fremstillet på mål efter ønske eller konfiguration.

2) levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser samt bøger eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på. 

3) levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

 

Du mister din fortrydelsesret, hvis;
- du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.
- du bryder plomberingen på lyd-eller billedoptagelser eller computersoftware.

 

Erhvervskunder er IKKE omfattet af fortrydelsesretten

 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Varens emballage kan anses som værende en del af varens værdi. Den originale emballage bør derfor også sendes retur. Hvis emballagen mangler, er mangelfuld eller ødelagt, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. 

 

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Tape Connection
Søren Nymarks Vej 21
8270 Højbjerg.

 

Returvarer sendt uden omdeling vil ikke blive afhentet men komme retur til afsender. Pakker som sendes pr. efterkrav vil blive afvist. Afsender har ansvaret for varen, til varen er leveret hos os. Varen skal sendes som pakke, da den kan spores og er erstatningsberettiget ved bortkomst. Drejer det sig om dyrere varer, anbefales det at benytte en tilkøbsforsikring hos PostNord. Afsender skal selv afholde alle omkostninger i forbindelse med returforsendelse. Når varen er modtaget hos os, vil den blive undersøgt for fejl, mangler mv. Vi bestræber os på at have afklaret kreditering af varen, indenfor 5 arbejdsdage pr. dato for modtagelse varen.


Hvad skal jeg sende med tilbage? - Standardfortrydelsesformular
Der skal vedlægges kopi af faktura (eller som minimum navn, adresse og telefonnummer) og gerne beskrivelse af grunden til returnering. Varer som sendes retur til os, skal sendes som pakke med omdeling. Du kan finde en standardfortrydelsesformular til udskrift her - Denne kan du vælge at udskrive og vedlægge din returforsendelse. Dette vil fremskynde behandlingen af din returforsendelse.