Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA MobilePay Apple Pay ViaBill Anyday

Information om udvidet producentgaranti.

Her finder du information om den ekstra garanti, som udvalgte producenter vælger at tilbyde sine kunder.

Det skal bemærkes at disse garantier på ingen måde forringer din almindelige rettigheder som forbruger. Disse garantier skal udelukkende ses som en ekstra garanti, som i visse tilfælde strækker sig ud over to år og dermed giver en forlænget support på et givent produkt.

 

Chord Electronics - Udvidet producentgaranti - 2 til 5 år, afhængigt af produkt.

Chord Electronics tilbyder en udvidet producentgaranti på op til 5 år afhængigt af produkttypen. Tilbehør og bærbare produkter er ikke dækket under denne garanti. Transportable produkter og apparater i fuld størrelse er dækket i hhv. 3 og 5 år. For at benytte garantien, skal produktet registreres hos Chord Electronics. Du kan finde de fulde betingelser for garantien her

Dynaudio - Udvidet producentgaranti - 3 til 8 år, afhængigt af produkt.

Dynaudio tilbyder en udvidet garanti på op til 8 år for passive produkter. Aktive højttalere, subwoofere og anden elektronik er dækket af en begrænset garanti på 3 år. Almindelig slitage på fødder, batterier mv. er ikke dækket. Bemærk: Garantien er kun gældende ved registrering af dit Dynaudio produkt via Dynaudio's hjemmeside. Bemærk at produktet skal registreres indenfor 3 måneder fra købsdato og skal være købt hos en autoriseret forhandler (Tape Connection er autoriseret Dynaudio forhandler) - Du kan registrere dit produkt på denne side

Monitor Audio - Udvidet producentgaranti - 2 til 5 år, afhængigt af produkt.

Monitor Audio garanterer sine produkters funktionalitet og ydelse mod fejl og defekter i hhv. fem år for højttalere og to år for elektronik, herunder aktive højttalere, soundbar, subwoofere mv. Garantien er gældende fra købsdato pr. købsfaktura. Garantien er kun gældende hvis produktet er købt hos en autoriseret Monitor Audio forhandler* og salget er foregået til slutkunde. Garantien dækker ikke fejl eller defekter opstået som følge af uheld, misbrug, fejlbetjening, modificering eller brug som falder udenfor beskrevet i brugervejledning. Skade opstået under transport til og/eller fra kunde til Monitor Audio er ligeledes ikke dækket.


Garantien dækker arbejdsløn og reservedele. Monitor Audio's ansvar er begrænset til at dække omkostninger til reparation eller ombytning af defekte dele i det pågældende Monitor Audio produkt, og dækker under ingen omstændigheder følgeskader eller tab.

 

*Tape Connection er autoriseret forhandler af Monitor Audio produkter.

Marantz - Udvidet producentgaranti - 5 år

Udvalgte produkter er omfattet af 5 års garanti. For et gøre brug af garantien, skal produktet registreres på Marantz's hjemmeside. Se producentens hjemmeside for yderligere betingelser.

MOON (Simaudio) - Udvidet producentgaranti - op til 10 år

Garantien dækker alle ikke-bevægelige dele for fabrikationsfejl på nye produkter. Bevægelige dele, herunder men ikke begrænset til, disktransport, laseroptik, knapper er dækket i op til 3 år fra købsdato på nye produkter. Garantien dækker arbejdsløn og reservedele. Garantien udstedes og dækkes af den aktuelle importør/distributør af Simaudio MOON produkter. Garantien kan ikke overdrages ved privat videresalg og ved køb af second hand / brugte MOON produkter i butik vil den oprindelige garantiperiode køre videre og ikke blive nulstillet. Garantien kræver ikke registrering men originalt købsbevis skal forevises.

Yamaha High-End - Udvidet producentgaranti - 5 år

Yamahas High-end produkter er omfattet af fem års producentgaranti. For at gøre brug af garantien, skal produktet registreres på Yamahas hjemmeside. Se producentens hjemmeside for yderligere betingelser.