Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA MobilePay Apple Pay ViaBill Anyday

EISA-vindere 2024

Oprettet d. under Produktfokus

EISA-vindere 2024
Igen i år har The Expert Image and Sound Association, bedre kendt som EISA, samlet et panel af dommere og en pulje af aktuelle produkter, hvor de så kårer deres bud på årets bedste produkt.

EISA-prisen er en utrolig prestigefyldt pris, der ofte går til produkter, der på den ene eller anden måde tilbyder nytænkning eller som bryder med normerne og definerer nye linjer for fremtiden. Dommerpanelet består af en rækker ekspertgrupper, der er udvalgt fra førende HiFi-magasiner og online-medier over hele verden. Hver af disse nominerer en liste af produkter, før den samlede liste bliver overgivet til de specifikke ekspertgrupper, der står for at votere og uddele priserne.

 

Der er uden tvivl meget kompetence bag EISA’s panel af dommere, og derfor har vi samlet deres valg blandt vores produkter, for at du kan tage inspiration i nogle af markedets stærkeste, nye produkter. I sidste ende er EISA-prisen dog blot en kvalificeret anbefaling, og du kan have specifikke behov og ønsker til lyden, som ikke bliver opfyldt af disse. HiFi-verdenen er stor og bred, og det kan sagtens være, at det er et andet produkt, der lige er perfekt til dig. Hvis du vil have rådgivning, kan du altid ringe eller skrive til os, og vores butik er fuld af produkter, der bare venter på, at du kommer og lægger øre til dem.

 

Den smarte WiiM amp er en åbenbaring for dig, der gerne vil opgradere lydkvaliteten fra en soundbar eller en alt-i-en højttaler markant. Med stort set alle tænkelige streaming-muligheder, lækker og detaljeret lyd samt HDMI-indgang til TV’et, så er WiiM Amp et rent røverkøb i forhold til størrelse og pris. WiiM Amp har enormt mange muligheder, men besidder alligevel en meget nem brugerflade, som selv helt almindelige mennesker forstår at bruge. EISA’s dommerpanel roser den især for at spille stort og fuld af selvtillid samt for dens flotte og diskrete design.

 

Læs mere om WiiM Amp her

Marantz M1 - kompakt streamingforstærker

En anden lille streaming-forstærker, der fik EISA’s dommerpanel til at klappe i hænderne, er Marantz’s M1-forstærker. Ligesom med WiiM Amp får du en kompakt streaming-forstærker med et væld af muligheder, men M1 er mere velopløst, dynamisk og trækker større og bedre højttalere. EISA’s panel af dommere roser dens evne til at håndtere Dolby Digital-signaler, der gør den glimrende i en 2.1 kanals film-opsætning med subwoofer. Vi siger, at du næppe går galt i byen med Marantz M1, der er en af de mest velspillende, små streamingforstærkere til rimelige penge.

Læs mere om Marantz Model M1 her

Rotel RAS-500 - Bedste streamingforstærker 2024

’Streaming-forstærker’ behøver dog ikke at betyde lille eller undseelig, og det er RAS-5000 fra Rotel et glimrende bevis på. Her har vi en virkelig seriøs HiFi-forstærker på næsten 16 kg med masser af streaming-muligheder, der står klar til at tage dig med på en ægte, musikalsk rejse. EISA-dommerne udpeger dens høje effekt på 2x140 watt og evnen til at drive selv store gulvhøjttalere som en af deres kriterier for at give den prisen. RAS-5000 er bygget utrolig godt og byder desuden på en lækker skærm, der blandt andet viser, hvad der bliver spillet.

Læs mere om Rotel RAS-500 her

BLOK - Bedste HiFi møbel hos EISA i 2024

Det er ikke bare udseendet, du køber med et lækkert HiFi-møbel, men bestemt også ydelsen, da dine apparater altid lyder bedre, når de står på en stabil overflade. EISA-panelet blev betaget af BLOK Stax’s på én gang praktiske udformning, det modulære design, så du altid kan tilføje sektioner samt de yderst solide og resonansdæmpende løsninger. Vi skal næsten tilføje, at finishen naturligvis er ren luksus og de justérbare fødder gør det nemt at få en pladespiller, som kronen på værket, til at stå i perfekt vater.

Se hele udvalget af Hi-Fi-møbler fra BLOK

 

Den bedste gulvhøjttaler ved EISA Awards 2024 - Monitor Audio Gold 300

Sjette generation af Monitor Audio’s Gold-serie er med det samme blevet anmeldernes kæledægge. Designet er uhyre elegant med en guddommelig flot finish, ligesom den trækker på alle de bedste teknologier fra Platinum-serien samt deres statement Hyphn-højttalere. EISA-dommerne blev smask-forelskede i MPD III-diskantens bløde og luftige karakter samt dybe og dynamiske bas, der fik timerne til at stryge forbi. Med Gold 300 får du en high-end højttaler, der besidder en absolut cutting-edge teknologi og giver dig en drømmelyd, du ikke kan forestille dig, før du hører den.

Læs mere om Monitor Audio Gold 300 6G

 

Austrian Audio The Composer - Bedste high-end hovedtelefon ved EISA Awards 2024

Austrian Audio skulle ikke bruge mange forsøg på at transformere deres unikke kunnen fra mikrofoner til high-end hovedtelefoner, før de blev internationalt anerkendt for deres arbejde. Med en håndfuld af tidligere AKG-medarbejdere i ryggen besidder de dog alt den ekspertise, der skal til, og har skabt en uhyre velopløst, præcis og musikalsk hovedtelefon med The Composer. Hovedtelefonerne bliver desuden rost af EISA for deres fantastiske komfort, lave vægt og gode indstillingsmuligheder og kalder det en ’referencehovedtelefon’. Det kan vi ikke bestride, blot varmt anbefale, at man køber en matchende DAC, der spiller lige så raffineret og dynamisk som The Composer. 

Find mere information om Austrian Audio The Composer her

 

Eversolo blev den bedste streamer ved EISA Awards 2024

Med DMP-A8 går EISA-dommerpanelet så langt til at sige, at streameren faktisk har redefineret kategorien. Det skyldes ikke bare dens flotte, varme lydkvalitet med masser af detaljer, men i høj grad også den knivskarpe touchskærm, der viser og giver dig nem adgang til alle de nødvendige funktioner. DMP-A8 streamer naturligvis alt, men er også en virkelig lækker forforstærker med højkvalitets R2R-volumenkontrol og XLR-udgange. Eversolo DMP-A8 kan derfor meget vel vise sig at være et vendepunkt for streamermarkedet og ny standard for, hvor god en streamer skal være, og hvad den skal kunne.

Læs mere om Eversolo DMP-A8 her

Marantz Cinema 30 AV-receiver

Den nye, integrerede topmodel i Marantz’s surround-serie, Cinema 30, et film-monster, der kan forstærke op til 11 kanaler og processere op til 13 kanaler og 4 subwoofere, hvis du drømmer om en film-oplevelse i verdensklasse. EISA konkluderer at Cinema 30 er både musikalsk og muskuløs i dens lydgengivelse med et enormt dynamisk overskud og en ekstremt flot artikulation på stemmer. Præcisionen og placeringen af lydobjekter er ligeledes glimrende uanset lydstyrke. Vi kunne ikke være mere enige, og samtidig får de heldige ejere en virkelig flot og underspillet receiver med to 8K HDMI-indgange samt Dirac og Audyssey MultiEQ XT32 kalibrering af lyden.

Læs mere om Marantz Cinema 30

 

EISA-vinderen for bedste hovedtelefonforstærker - iFI Audio Diablo 2

IFi Audio har gennem flere år nu markeret sig stærkt på markedet for hovedtelefonsforstærkere og Diablo 2 er måske det stærkeste kort, de har lagt på bordet endnu. Dine hovedtelefoner kan lappe strøm i sig fra det store 4800 mAh batteri, så den driver selv meget krævende hovedtelefoner med stort overskud og lethed. EISA-panelet fandt pakkens samlede værdi utrolig imponerende med PureWave balanceret analog-kredsløb, Bluetooth 5.4 og mulighed for at trække MEMS-hovedtelefoner. Diablo 2 fungerer desuden lige godt på farten som lille, kæk lyd-djævel på skrivebordet.

Læs mere om djævelskabet her

Den bedste DAC i kompakt form, i følge EISA Awards 2024

Go Bar Kensei skiller sig kraftigt ud i et ellers lidt ensformigt segment af bærbare DAC’s med at være lavet i et lækkert og tungt aluminiumsdesign, der giver mindelser om japanske sværd og disse sværdmænd kaldet ’Kensei’. Det er dog ikke kun finish, som EISA-panelet hylder med denne pris, men også dens innovative implementering af JVC’s K2HD digital-processering, der genopliver den naturlige lyd i digitale indspilninger. Samtidig får du både en almindelige 3.5 mm udgang samt en balanceret 4.4 mm udgang, så du kan drive dine hovedtelefoner balanceret. Go Bar Kensei er en fed, lille DAC, der spiller detaljeret, åbent og præcist sammen med en lang række af de mest populære HiFi-hovedtelefoner på markedet.

Læs mere om iFI Audio GoBar Kensei her

 

Den bedste forstærker til entusiasten - Musical Fidelity A1

Hvad gør man, når man for næsten 40 år siden lavede en ikonisk forstærker, der på mange måder stadig holder i dag? Hvis man er Musical Fidelity, så opgraderer man den da, genintroducerer den og vupti er klasse A-forstærkeren A1 blevet genfødt bedre end nogensinde. EISA-dommerne pointerer, at A1 ikke bare er retro, men fuldstændig autentisk med en varm og organisk lyd, der matcher nostalgien, men samtidig også besidder den hurtighed, præcision og velopløst udtryk, som er krævet i en moderne forstærker i dag. De 2x25 watt lyder ikke af meget, men fordi den kører ren Klasse A, så rækker de rigtig langt og driver selv svære højttalere.

Find mere information om Musical Fidelity A1 her

 

Den bedste pladespiller ved EISA Awards 2024

Project XA B er en helt ny pladespiller fra Project og samtidig en af de første til at benytte sig af deres unikke balancerede teknologi, hvor signalet er balanceret hele vejen fra pickuppen og ned til RIAA’en for lavere støjniveau og bedre dynamik. XA B bliver rost af EISA for at være et unikt design med den gennemsigtige akrylplint og de lækre lydkvalitetsmæssige løsninger som 10-tommer armen og pladetallerkenens lejer, der er ekstremt præcise. Desuden får du elektronisk hastighedskontrol for bedre brugervenlighed og evnen til at holde hastigheden mere præcist samt en strømforsyning i høj kvalitet, der leverer en stabil spænding.

Læs mere om den prisvindende pladespiller her

Hifi Rose RA280

Uden at være det ældste mærke på markedet, så har HiFi Rose de seneste år stormet frem med både streamere og forstærkere, der tilbyder noget helt unikt. RS280 er deres seneste forstærker, og den er i dén grad helt sin egen – og som EISA siger, så spiller den langt bedre, end den burde til prisen. Det er langt fra standardløsninger, HiFi Rose har brugt, da de har kombineret 2x250 watt dual mono Klasse D-forstærkning med GaN FET-transistorer. Det eliminerer en af de typiske kritikpunkter ved Klasse D og giver en lynhurtig og velopløst musikgengivelse samt endda et lavere strømforbrug.

Find mere information om den prisvindende forstærker her

Den bedste receiver kommer naturligvis fra T+A

Tyske T+A beviser med R 2500 R, at man godt både kan blæse og have mel i munden – hvis man er dygtig nok. Her får du både streaming, CD-afspiller, HDMI, DAB-radio og en voldsomt kraftig Klasse A-B forstærker i én fantastisk velbygget kasse, hvor kun den bedste lydkvalitet har været målet. EISA-dommerpanelet fremhæver dens kompromisløse digital-sektion, som håndterer DSD-inputs via specialbyggede konvertere og dens dobbelte DAC-konstruktion. Musik på high-end niveau skal med andre ord ikke være svært i dag, og T+A R 2500 R er en maskine, der spiller alt din musik på den måde, du vil det, med den største grad af autencitet og opløsning.

Læs mere om T+A R 2500 R her

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar