Ny Bronze 6G-serie fra Monitor Audio

Oprettet d. under Produktnyheder

Ny Bronze 6G-serie fra Monitor Audio

En legendarisk højttalerserie genfødes

Monitor Audio præsenterer den nye, sjette generation af den prisvindende Bronze-serie.

Den nye Bronze-serie bygger på en fuldstændig opgradering af både ydelse og konstruktionskvalitet, som løfter de nye modeller til et hidtil uhørt, højt niveau. Bronze 6G-seriens kabinet design er baseret på en moderne profil i fire, forskellige finishes med frontplade i kontrastfarve. En helt ny finish er der også blevet plads til, nemlig den moderne ’Urban Grey’ som uden tvivl vil blive et populært valg til den moderne bolig.

 

De nyudviklede enheder med DCM-teknologi (Damped Concentric Mode) er skabt til at optimere ydelsen, ikke mindst i sammenhæng med diskantenhedens ’Uniform Dispersion Wave Guide’ som er flot integreret i fronten af højttalerne. Siden lanceringen i år 2000, har den multiprisvindende Bronze-serie sat standarden i prisklassen for ydelse og kvalitet, og henrykt musikelskere verden over. Den 6. generation af Bronze-serien bygger på en lang arv af højttalerdesign som glæder med overlegen byggekvalitet og ydelse.

 

Den nye generation af Bronze-serien består af otte modeller, inklusiv et dedikeret Dolby Atmos modul. Så uanset om du er til musik, film eller begge dele, så kan du være sikker på at Bronze-serien er det rigtige valg, til den rigtige pris.

 

Monitor Audios tekniske direktør udtaler, ”Jeg er virkelig stolt over hvad vi har opnået med den sjette generation af Bronze-serien. Ydelse og konstruktionskvalitet er udover hvad man normalt vil forvente i denne prisklasse og jeg er sikker på at vores kunder vil elske dem

Bronze 6G-serien består af følgende modeller:
  • Bronze 50 – kompakthøjttaler
  • Bronze 100 – kompakthøjttaler
  • Bronze 200 – Gulvhøjttaler
  • Bronze 500 – Gulvhøjttaler
  • Bronze C150 – Centerhøjttaler
  • Bronze FX – Bag- og sidehøjttaler
  • Bronze AMS -Dobly Atmos modul
  • Bronze W10 – Subwoofer

 

Finishes i vinyl: Sort, hvid, valnød og urban grey

 

Serien forventes klar til levering i maj. Priser, yderligere information samt billeder vil blive offentliggjort i den kommende tid.

 

Smugkig på den nye Bronze-højttaler fra Monitor Audio

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar