Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA MobilePay Apple Pay ViaBill

Tre Fede Minianlæg

Oprettet d.

Tre Fede Minianlæg

Tre fede minianlæg i Hi-Fi-kvalitet!

Vi giver et bud på tre kompaktanlæg i tre prisklasser

Leder du efter et minianlæg som kan servere store lydoplevelser? – Selvom vi hovedsageligt gør os i store stereoanlæg, så har vi også et lille udvalg af minianlæg. De små stereoanlæg vi har i vores sortiment, er udvalgt af os for deres gode kvalitet og ikke mindst, attraktive pris. Som alle andre produkter du kan finde på vores webshop, har vi naturligvis haft ørerne i maskinen, og lyttet på dem alle sammen.

 

Et kompaktanlæg kan sagtens være en rigtig god løsning, hvis du ikke har lyst, eller plads, til at have et stort musikanlæg. Fordelen ved et lille minianlæg kontra en Bluetooth højttaler er, at du vil få en meget bedre musikoplevelse. Et kompaktanlæg kombineret med to små højttalere, kan levere et stort stereoperspektiv, hvor små trådløse højttalere typisk spiller fra en enkelt enhed. Vi er født med to ører, musik er indspillet i stereo, altså to kanaler, så naturligvis får man også det bedste resultat med to højttalere.

 

Som udgangspunkt så gør vi ikke så meget i systemer hvor både minianlæg og højttalere købes i én pakke. Vi vil meget hellere foreslå en løsning som passer til dit behov og de højttalere du måske allerede har, eller har kig på.

 

Foto af sort Yamaha anlæg på hvid baggrund

Yamaha CRX-N470D

Dette kompakte minianlæg fra Yamaha er virkelig proppet med funktioner, og der er stort set ingen grænser for, hvor meget musik du kan få ud af den lille kasse. Yamaha CRX-N470D har indbygget tuner til både FM og DAB+, så uanset om du er blevet afskåret fra FM-båndet i moderniseringens navn, så har du stadig adgang til en hel række danske radiostationer via DAB-nettet. Radiofunktionen stopper dog ikke her. Du får nemlig også modtagelse af netradio via Yamahas MusicCast-system, som er bindeled for en hel række forskellige netværksfunktioner. Her er titusindvis af gratis radiostationer som kan modtages fra hele verden.

 

Er du til streaming, så er du også dækket godt ind med dette minianlæg. Gennem MusicCast-systemet kan du streame fra en hel række tjenester som eks. Spotify, Deezer og TIDAL. Har du musik på net netværksforbundet harddisk, kan denne også afspilles. Det hele styres let og elegant med MusicCast appen, som kan fås til både Android og iOS.

 

En CD-skuffe på fronten, gør det muligt at nyde CD-plader i en rigtig fin kvalitet.

Anbefalede højttalere til dette kompaktanlæg:

Monitor Audio Monitor 50

Monitor Audio Bronze 50

 

Begrænsninger:

 

  • Ingen pladespillerindgang. Kan løses med en RIAA-forstærker eller en pladespiller med RIAA-forstærker indbygget

 

  • Effektmæssigt ikke særligt kraftig

 

Læs mere om Yamaha CRX-N470D

 

 

Foto af Cambridge Audio One anlæg på hvid baggrund

Cambridge Audio One

Den legendariske engelske Hi-Fi-producent, er naturligvis også leveringsdygtig i kompaktanlæg, og er lykkedes rigtig godt med deres One.

 

Som Yamaha CRX-N470D, så har Cambridge Audio One også DAB+ ombord men dog ingen FM-modtagelse. Til gengæld er den lidt af en opgradering på digitaldelen, som har en rigtig god D/A converter indbygget. Det betyder sådan set bare, at alt den modtager digitalt, bliver oversat til sød musik i dine højttalere. Og den har flere muligheder for at modtage lyd fra digitale kilder. Du kan sende Bluetooth til den, eller tilslutte en computer til dens USB-indgang på bagsiden.

 

Herudover har dette minianlæg også to digitale indgange, hvoraf den ene er helt oplagt for tilslutning af TV. Så får du både musik i høj kvalitet og en kraftig opgradering af lyden fra din fladskærm. CD-afspilning kan One også klare

 

Effektmæssigt har Cambridge Audio One over 25% mere strøm at gøre med, sammenlignet med Yamaha CRX-N470D, og det kan høres – det er nemlig ikke blot mere strøm, men strøm i højere kvalitet, takket være en toroidal strømforyning, noget man normalt kun ser i fuldstørrelse forstærkere. Det betyder bedre lyd og større overskud til at drive højttalerne med mere punch og præcision.

 

Kort sagt er One et minianlæg til musikentusiasten, som søger en rigtig Hi-Fi-løsning til en overkommelig pris.

Anbefalede højttalere til dette kompaktanlæg

KEF Q150

Dynaudio Emit M10

 

Begrænsninger

 

  • Ingen pladespillerindgang. Kan løses med en RIAA-forstærker eller en pladespiller med RIAA-forstærker indbygget.

 

  • Ingen indbygget streamingfunktion

 

Læs mere om Cambridge Audio One

 

Foto af Marantz anlæg på hvid baggrund

Marantz Melody X M-CR612

Dette kompaktanlæg fra Marantz er særdeles veludstyret på funktioner, såvel som komponenter. Næsten uanset hvilken kilde du foretrækker at lytte til musik fra, så kan det lade sig gøre med Marantz M-CR612.

 

Her er FM og DAB+ til de danske kanaler, og savner du lidt internationalt krydderi, så er der titusindvis af gratis internetradiostationer fra hele verden som kan modtages via Marantz’ HEOS-system. Det er ligeledes her du også kan streame fra bl.a. Spotify, Deezer og TIDAL, og vælge mellem millioner af albums, hvis du har et abonnement på en af de tjenester.

 

HEOS er også den app du bruger, hvis du vil streame musik fra en netværksharddisk til dit minianlæg. Og her er understøttelse for en lang række filformater, inklusive DSD som ellers kun er forbeholdt de ’rigtige’ Hi-Fi-anlæg. Du kan også streame fra dine smartenheder via AirPlay 2, hvis du har Apple produkter, eller Bluetooth hvis du ejer en Android enhed. Så er der aldrig mere en undskyldning for at kvæle musikken, ved at afspille den på sin telefons højttalere!

 

Fysiske indgange er der skam også blevet plads til i dette kompaktanlæg. To digitale indgange, hvoraf den ene er oplagt til brug med TV. En USB-indgang kan benyttes med en USB-stick med musikfiler.

Anbefalede højttalere til dette kompaktanlæg

Definitive Technology D7

Monitor Audio Silver 50

 

Begrænsninger

  • Ingen pladespillerindgang. Kan løses med en RIAA-forstærker eller en pladespiller med RIAA-forstærker indbygget.

 

Læs mere om Marantz Melody M-CR612


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar