Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA MobilePay Apple Pay ViaBill Anyday

Film Skal Høres i Hjemmebiografen

oprettet d. under Surround og Hjemmebiograf

Film Skal Høres i Hjemmebiografen

Marantz Cinema - Surround-receiver på første klasse

Film skal høres i hjemmebiografen!

Den nyeste generation af Marantz surround-receivere, Cinema-serien, byder på alle de nyeste funktioner, lyd- og billedformater, i et virkelig lækkert design med brugervenlig betjening. Med årtiers erfaring i udvikling af lydprodukter i højeste klasse, er Marantz i stand til at levere de allerstørste lydoplevelser – også når det kommer til multikanallyd fra film, serier eller spil. Med et meget bredt udvalg i både størrelse og pris, er der en Marantz surround-receiver til ethvert behov.

Lyden er en afgørende del af filmoplevelsen

En god præsentation af lydsiden af en film, er helt afgørende for om du får den fulde oplevelse som lydteknikeren, produceren og instruktøren har tiltænkt det. Har du nogensinde været i en biograf der har sløjfet højttalersystemet til fordel for en stor soundbar? – Nej, vel? – det er der en grund til. En enkelt højttaler kan ikke, uanset antal enheder og digital signalbehandling, gengive et multikanallydspor som det skal gengives. Det er der kun én løsning på, og det hedder en surround-receiver plus et antal højttalere der passer ind i din stue eller dit dedikerede biografrum. Kun på den måde, kan du opleve filmen i dens helhed og ikke kun den visuelle del. Og når du først har oplevet hvordan ægte surround lyder, så er der ingen vej tilbage. Så bliver surround-receiveren tændt når TV’et bliver tændt – uanset om det er Top Gun på Blu-Ray, den nyeste serie fra en af streamingtjenesterne eller når du måske spiller PlayStation eller Xbox, som også gør brug af multikanallyd.

9, 7, 5 eller 3 kanaler?

Den ideelle surround-opsætning er naturligvis med både front, center, side, bag- og loftkanaler så du kan blive svøbt i Dolby Atmos eller DTS:X-lyd. Har du ikke mod på, eller mulighed for at montere højttalere i loftet, kan du i stedet bruge Dolby Atmos moduler, som kan placeres på fronthøjttalerne, og reflektere lyden i loftet. I en mindre opsætning kan man nøjes med et 5.X-system, med front, center og bag-kanaler og eventuelt en subwoofer eller to. Hvis det er helt umuligt at have så mange højttalere i stuen, så kan du faktisk også nøjes med en 3.X-opsætning, med to fronthøjttalere og en centerhøjttaler. Det giver sig selv, at det ikke kan levere en ægte surround-oplevelse, men det er markant bedre end en soundbar, og det tilføjer den vigtige centerkanal, hvori op til 60% af lydsporet fra en film gengives. Alene tilføjelsen af centerhøjttaleren, vil bidrage med en markant øget taleforståelse da al dialog ligger i denne kanal. Der er rigtig mange muligheder, og vi hjælper dig gerne på vej til at finde den rigtige løsning til dig og din stue eller hjemmebiograf.

Surround-receiveren er samlingspunkt

I dag er en surround-receiver mere end bare en forstærker som kan drive et antal højttalere. En moderne Marantz surround-receiver er samlingspunktet for alle dine underholdningskilder. Tilslut dit Apple TV, din spillekonsol, din Blu-ray afspiller, din pladespiller, CD-afspiller og TV-boks. Næsten alt der kan levere lyd eller billede kan tilsluttes, og så kan du nøjes med et enkelt HDMI-kabel fra surround-receiveren op til dit TV eller din projektor. Og betjeningen forbliver enkel med muligheden for at benytte eARC, som kan føre lyden fra dit TV retur til receiveren. De nyeste Cinema-receivere fra Marantz har også omfattende streamingmuligheder til lyd, så du kan lytte til dine playlister på eks. Spotify eller Tidal. Du kan endda sende lyd fra din smartphone eller tablet trådløst til surround-receiveren, eller tilslutte din computer via USB og sende lyden i endnu højere kvalitet. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser.

 

Du kan læse mere om funktioner og specifikationer på de respektive produkters side, og skulle der opstå spørgsmål, så er vi klar til at assistere. Nedenfor finder du udvalget af surround-receivere i Marantz’ Cinema-serie.

 

Marantz Cinema 70 surround-receiver

Marantz Cinema 70

Den mindste model i Cinema-serien fra Marantz er en imponerende lille surround-receiver i fuld bredde men i lavprofil design. Cinema 70 er helt oplagt til dig der gerne vil have en kraftig opgradering af lyden fra dit TV eller erstatte soundbaren med noget seriøs lyd. Det stuevenlige design byder på masser af funktioner med dekodning af de nyeste Dolby og DTS:X lydformater og har hele 6 HDMI-indgange, hvoraf 3 af dem er kompatible med 8K/60 billedformat. Herudover er der naturligvis understøttelse af HDR10, Dolby Vision, mv. så billedet kan matche den fornemme lyd du får i stuen. Med understøttelse af eARC (enhanced Audio Return Channel) via HDMI, kan du nøjes med et enkelt HDMI-kabel mellem TV og surround-receiver.

 

Når der ikke skal ses film, men blot nydes musik, så kan du forlade dig på HEOS streamingplatformen som giver mulighed for at lytte til musik fra diverse musiktjenester, internetradio, mm. Du kan også streame lyd fra din smartphone eller tablet direkte til Cinema 70. For at du kan få den bedst mulige lydoplevelse, giver Marantz Cinema 70 dig mulighed for at lave en automatisk kalibrering, ved hjælp af den medfølgende mikrofon og dens Audyssey MultEQ-funktion.

 

Læs mere om Marantz Cinema 70

 

Marantz Cinema 60 surround-receiver

Marantz Cinema 60 / 60 DAB

Den næstmindste model i Cinema-serien fra Marantz, leveres i et full-size-kabinet som dog stadig kan stå på en typisk skænk eller et TV-møbel. Sammenlignet med den mindre Cinema 70, så får du dobbelt op på effekt, så der er mere strøm til højttalerne. Med 7 kanalers forstærkning og udgange til to subwoofere, kan du lave et komplet 7.2-system. Cinema 60 er den første model i seriens mere seriøse udvalg af surround-receivere, men til en utrolig attraktiv pris. Funktionsmæssigt får du alt du også finder i Cinema 70, men bl.a. med den bedre MultEQ XT rumkalibrering.

 

Denne model kan leveres i to udgaver, hvoraf den ene har indbygget DAB-tuner til modtagelse af de digitale radiokanaler. Medmindre du er meget forelsket i DAB og bare ikke bryder dig om internetradio, så er der ingen grund til at betale ekstra for den funktion.

 

Læs mere om Marantz Cinema 60

 

Marantz Cinema 50 surround-receiver

Marantz Cinema 50

Den næststørste surround-receiver i Marantz Cinema-serien er Cinema 50, som både byder på mere effekt, flere kanaler, og flere funktioner. Sammenlignet med lillebror, Cinema 60, får du hele 9 kanaler at gøre godt med, samt udgange til hele fire subwoofere. Herudover får du også pre-out til 11 kanaler, så du kan udbygge med endnu flere højttalere.

 

Herudover er der 8K-kompatibilitet på alle seks HDMI-indgange, Auro 3D og IMAX Enhanced-certificering samt en yderligere forbedret rumkalibrering med MultEQ XT32. Den fysiske størrelse gør at denne receiver kræver lidt mere plads i dybden, så du skal sikre dig at dit møbel har plads til den. Funktionsmæssigt indeholder Cinema 50 alt det du også finder i de mindre modeller.

 

Læs mere om Marantz Cinema 50

 
Marantz Cinema 40 surround-receiver
Marantz Cinema 40

Cinema 40 er den absolutte topmodel i Marantz’ Cinema-serie af surround-receivere. Du får alt det du også får i Cinema 50, men med lidt ekstra udgangseffekt. Herudover er der også tilføjet et sub-display som gemmes bag en låge på fronten. Det større display giver mulighed for at vise flere informationer, sammenlignet med det lille ’koøje’ på de mindre modeller. Udover MultEQ XT32 rumkorrektion, kan Cinema 40 også bruges med Dirac Live som giver endnu flere avancerede muligheder. Udover HDMI-indgangene har Cinema 40, som den eneste i serien, også et sæt component video og to styk composite video indgange. Så hvis du har billedeudstyr som kun har en af disse tilslutningsmuligheder, kan de altså forbindes til denne surround-receiver.

 

Sidst, men bestemt ikke mindst, så har denne surround-receiver noget de andre ikke kan tilbyde. Den er nemlig specielt tunet af Marantz’ egen Sound Master, Yoshinori Ogata, som også er ansvarlig for tuningen af deres High-end stereoprodukter. Det gør Cinema 40 til ikke bare en fremragende surround-receiver, men også en yderst habil stereo-receiver, som kan levere musik i meget høj kvalitet.

 

Læs mere om Marantz Cinema 40

 

 

Hvis du har behov for hjælp til at vælge den rigtige surround-receiver til dit behov, eller ønsker et tilbud på en samlet pakke med højttalere, kabler, mv. så kontakt os - vi assisterer gerne, så du får det rigtige produkt hjem på hylden.

 

> Se det komplette udvalg af surround-receivere


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar